By

Het Colosseum ligt op een paar minuten loopafstand, evenals de Basiliek van S. Giovanni in Laterano. Via di Sant-Erasmo ligt midden in het historisch centrum van Rome. In één van de appartementen kreeg LAB87 de opdracht het interieur te verzorgen voor een gezin van vier. Het resultaat is verrassend.

Abimis EgoVan de oorspronkelijke indeling is niets overgebleven. De 220 vierkante meters zijn compleet opnieuw ingedeeld. Zo was er ooit één badkamer en een keuken die tot in de slaapkamer liep. Nu is de lay-out meer functioneel en afgestemd op de wensen van de bewoners.

Het hart van de woning is nu een grote ruimte die fungeert als woonkamer, eetkamer en keuken. Voor de laatste is het Ego model van Abimis gekozen. Als tegenhanger voor de neutrale kleuren van deze keuken, is gebruik gemaakt van kleurrijke Pop Art schilderijen.

De keuken bestaat uit twee metalen blokken, compleet vervaardigd uit AISI 304 roestvrij staal. Dit biologisch neutrale materiaal is bestand tegen temperaturen tot 500 graden Celsius, heeft geen invloed op de smaak van etenswaren en is goed schoon te houden. Een ideaal materiaal voor in een keuken dus.

De afzuigkap heeft dezelfde ronde vormen als het kookeiland. In de keukenblokken zelf zijn onzichtbare scharnieren verwerkt die gepatenteerd zijn door Abimis.

Het Colosseum ligt op een paar minuten loopafstand, evenals de Basiliek van S. Giovanni in Laterano. Via di Sant-Erasmo ligt midden in het historisch centrum van Rome. In één van de appartementen kreeg LAB87 de opdracht het interieur te verzorgen voor een gezin van vier. Het resultaat is verrassend. Van de oorspronkelijke indeling is niets overgebleven. De 220 vierkante meters zijn compleet opnieuw ingedeeld. Zo was er ooit één badkamer en een keuken die tot in de slaapkamer liep. Nu is de lay-out meer functioneel en afgestemd op de wensen van de bewoners.  Het hart van de woning is nu een grote ruimte die fungeert als woonkamer, eetkamer en keuken. Voor de laatste is het Ego model van Abimis gekozen. Als tegenhanger voor de neutrale kleuren van deze keuken, is gebruik gemaakt van kleurrijke Pop Art schilderijen.  De keuken bestaat uit twee metalen blokken, compleet vervaardigd uit AISI 304 roestvrij staal. Dit biologisch neutrale materiaal is bestand tegen temperaturen tot 500 graden Celsius, heeft geen invloed op de smaak van etenswaren en is goed schoon te houden. Een ideaal materiaal voor in een keuken dus.   De afzuigkap heeft dezelfde ronde vormen als het kookeiland. In de keukenblokken zelf zijn onzichtbare scharnieren verwerkt die gepatenteerd zijn door Abimis.

unnamed-61

Gerelateerde berichten

De laatste puntjes worden op de i gezet. Er worden stickers op de wand geplakt, enkele tafels en...

Tijdens een rondreis door Nicaragua stuit ik steevast op prachtige woningen en resorts opgetrokken...

BATIBOUW, de grootste bouw-, renovatie- en decoratiebeurs in België, is van start gegaan. Tot...