By

Professionals uit de vastgoed-, bouw- en installatiebranche zijn tijdens het Smart Homes & Intelligent Buildings event helemaal bijgepraat over smart technology. K&D was erbij.

Smart Homes & Intelligent Buildings vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Sprekers van uiteenlopende bedrijven en organisaties waren uitgenodigd om te praten over slimme gebouwen,  huisbesturing, standaardisatie en protocollen, energiebesparing en het toepassen van gelijkstroom.

“Slimme techniek wordt al volop toepast in de utiliteit. Gisteren hebben we gezien dat nu ook de interesse in toepassingen voor woningen en gebouwen explosief stijgt. De grote belangstelling wijst op een doorbraak en urgentie van het evenement. Met deze eerste editie hebben we een stevige basis gelegd voor de toekomst”, aldus Martijn Carlier, brandmanager van Smart Homes & Intelligent Buildings.

Diversiteit

Het programma bestond uit twee keynotes, negen expertsessies en zes praktijkcases. Naast de inhoudelijke sessies was er een informatiemarkt met aanbieders van slimme oplossingen voor woningen en utiliteit.

Hier vond men bijvoorbeeld Brink Climate Systems, ontwikkelaar van concepten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Hoofd marketing Adriaan Cramer: “Deze dag voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen. Goede bezoekers met concrete projecten, interessante nieuwe contacten. Hier zijn we de volgende keer graag weer bij.”

 

Gerelateerde berichten

Dat bamboe veel mogelijkheden biedt, werd dit weekend duidelijk tijdens de presentatie van Booming...

Vanaf 2018 is het niet meer verplicht om nieuwbouwhuizen aan te sluiten op het aardgasnet. Steeds...

Bij deze keuken moet de ontwerper hebben gedacht; ‘als ik het dan toch doe, dan doe ik het...

Leave a Reply