By

Onlangs werd bekend gemaakt dat Miele 6,4% meer omzet had gedraaid dan in het voorgaande jaar. Het concern viert dit succes met een grote show tijdens IFA 2016 in Berlijn met ruim 400 apparaten op een 3000 vierkante meter grote stand. Onder het nieuws bevond zich een eigen Miele koffieblend. 

Naast nieuwe apparaten, zoals de ArtLine inbouwovens en de TwoInOne kookplaat met afzuigsysteem, viel op dat Miele in de koffiemarkt stapt. De koffie is speciaal samengesteld voor de Edition N°1 volautomaat. Dit apparaat is digitaal bestuurbaar via WiFi connectie en past dus in het assortiment smart appliances van Miele.

HyperFocal: 0

Miele TwoInOne inductiekookplaat

Kookplaten met geïntegreerd afzuigsysteem vormen een rage op de elektronicabeurs. Vrijwel alle merken die een persconferentie gaven, brachten een exemplaar op de markt. Fabrikanten die normaliter uitsluitend afzuigkappen maken, brengen nu ook een kookplaat met afzuigsysteem op de markt en andersom.Miele, een fabrikant die in beide segmenten sterk is, onderscheidt zich met meer specificaties dan alleen het geïntegreerde afzuigsysteem. Zo is de kookplaat uitgerust met PowerFlex technologie. Het betreft een kookzone waarop een grote pan, twee kleine pannen of een langwerpige braadpan geplaatst kan worden.

Het onderstaande Britse filmpje laat zien hoe PowerFlex werkt.

Gerelateerde berichten

Hoewel Axel en Margaux nooit van plan waren een B&B te openen, kwam het idee toen een wel heel...

Keller levert keukens in alle soorten en maten. Zo ook landelijke keukens. Ter inspiratie laat de...

De laatste puntjes worden op de i gezet. Er worden stickers op de wand geplakt, enkele tafels en...