By

Het zit er weer op. Het jaar is om. Tijd voor een feestje! K&D wenst u al het beste voor 2017. Dat het een voorspoedig, succesvol jaar mag worden.

K&D blikt met plezier terug op 2016. Een jaar waarin we een nieuwe website kregen en een jubileum te vieren hadden. Na tien jaar kunnen we vaststellen dat het vakblad volwassen is geworden.

Dat betekent niet dat er geen ruimte is voor verbetering. Sterker nog, dat is een constant streven. We blijven het vakblad optimaliseren zodat u, als lezer, optimaal van vakinformatie voorzien wordt.

Voor 2017 staan er weer heel wat onderwerpen op de planning. Zo treffen we u in januari waarschijnlijk op LivingKitchen in Keulen. Kunt u er niet bij zijn? Geen probleem, in de eerste uitgave van het jaar zullen we uitgebreid verslag doen!

Maar nu is het eerst tijd voor oliebollen en champagne. Daarna gaan we weer met goede zin aan de slag.

Een fijne jaarwisseling en tot in 2017!!

 

Gerelateerde berichten

Hoe een Boffi Code gemaakt wordt? Boffi geeft een kijkje achter de schermen en laat zien hoe diens...

De ‘C’ in Restaurant C staat voor celsius en cocktails. Voor Grohe een goede reden om hier de...

Na het grote succes van de slow-foodrookoven op houtskool, introduceert Barbecook een elektrisch...