By

Kemie kijkt met een goed gevoel terug op de M.O.W. De bezoekers reageerden enthousiast op het nieuwe, vereenvoudigde verkoopboek, de laatste Ceramistone- en Cosmostone-kleuren en het natuurstenen blad Black Fusion.

Tekst: Annemieke van Mierlo

Kemie was vanaf zaterdag tot en met donderdag 22 september aanwezig bij Alno / Wellmann. Het was een zeer drukke beurs waar het Kemie-team veel klanten en relaties heeft gesproken. Er werd veel aandacht besteed aan de noviteiten uit het nieuwe Kemie verkoopboek. Deze is grondig herzien en een stuk overzichtelijker en eenvoudiger in het gebruik geworden. Een andere noviteit was het nieuwe, nog in aanbouw zijnde, pand dat volgend jaar geopend wordt.

Kemie Ceramistone Rumble Black

Kemie Ceramistone Rumble Black

Ceramistone XL

Zoals gebruikelijk werden de noviteiten getoond waaronder de nieuwe Ceramistone L-kleuren Bright Marble, Rumble Black hammered en Desert Rock hammered. Ook de nieuwe Ceramistone XL-kleuren Cretona en Iron Grey waren te bezichtigen. Kemie heeft daarnaast het Cosmostone-assortiment uitgebreid met onder andere de kleuren Duarte en Larros Pietra glans en gezoet.

Kemie Black Fusion

Kemie Black Fusion

Black Fusion

Kemie gaf speciale aandacht aan het prachtige natuurstenen blad Black Fusion. Met dit werkblad presteert het bedrijf of alle competenties, zoals het laten end-matchen van de randafwerking. Niet alleen de technische competenties kwamen naar voren, ook werd duidelijk hoe ver Kemie gaat in de begeleiding tijdens de aankoop van een hoogwaardig werkblad van marmer.

Entertainment

Tot slot werden de avonden gevuld met de Kemie Live-avonden. Tijdens deze twee avonden was de opkomst zeer hoog. De sfeer zat er weer goed in, mede door maar liefst vier gastoptredens. Samen met relaties met passie en plezier muziek maken, dat is Kemie ten voeten uit.

Gerelateerde berichten

Vanaf 2018 is het niet meer verplicht om nieuwbouwhuizen aan te sluiten op het aardgasnet. Steeds...

Bij deze keuken moet de ontwerper hebben gedacht; ‘als ik het dan toch doe, dan doe ik het...

In de keuken van de Franse patissier Anne-Sophie Rischard prijkt een aanrechtblad gemaakt van...