By

Wil je ook eens experimenteren met rokerige gerechten? De Otto van Barbecook is een snelle elektrische rookoven; een handig hebbeding voor de avontuurlijke foodie. Wie zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, maakt kans op dit leuke apparaat.

Vis, vlees of kaasjes roken: dat kan natuurlijk in de zomer, maar ook in de herfst en winter met dit handige elektrische apparaat. Met de Barbecook Otto kun je het hele jaar door lekker experimenteren.

Elektrisch roken

Plaats de houtsnippers in de lade, leg je ingrediënten op het rooster met druiplade en stop de stekker in het stopcontact. Afhankelijk van de grootte van je porties is de inhoud binnen het uur klaar. Met een elektrische thermometer ben je er zeker van dat je gerecht gaar is. Let wel: je kunt het toestel alleen buiten gebruiken.

Winnen!

Schrijf je nu in voor de Keuken&Design nieuwsbrief en maak kans op de Barbecook Otto.

Inschrijven kan hier. De actie loopt tot eind september.

 

Gerelateerde berichten

Vanaf 2018 is het niet meer verplicht om nieuwbouwhuizen aan te sluiten op het aardgasnet. Steeds...

Bij deze keuken moet de ontwerper hebben gedacht; ‘als ik het dan toch doe, dan doe ik het...

In de keuken van de Franse patissier Anne-Sophie Rischard prijkt een aanrechtblad gemaakt van...

Leave a Reply