By

Wil je ook eens experimenteren met rokerige gerechten? De Otto van Barbecook is een snelle elektrische rookoven; een handig hebbeding voor de avontuurlijke foodie. Wie zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, maakt kans op dit leuke apparaat.

Vis, vlees of kaasjes roken: dat kan natuurlijk in de zomer, maar ook in de herfst en winter met dit handige elektrische apparaat. Met de Barbecook Otto kun je het hele jaar door lekker experimenteren.

Elektrisch roken

Plaats de houtsnippers in de lade, leg je ingrediënten op het rooster met druiplade en stop de stekker in het stopcontact. Afhankelijk van de grootte van je porties is de inhoud binnen het uur klaar. Met een elektrische thermometer ben je er zeker van dat je gerecht gaar is. Let wel: je kunt het toestel alleen buiten gebruiken.

Winnen!

Schrijf je nu in voor de Keuken&Design nieuwsbrief en maak kans op de Barbecook Otto.

Inschrijven kan hier. De actie loopt tot eind september.

 

Gerelateerde berichten

Hoe een Boffi Code gemaakt wordt? Boffi geeft een kijkje achter de schermen en laat zien hoe diens...

De ‘C’ in Restaurant C staat voor celsius en cocktails. Voor Grohe een goede reden om hier de...

Na het grote succes van de slow-foodrookoven op houtskool, introduceert Barbecook een elektrisch...

Leave a Reply