By

Wil je ook eens experimenteren met rokerige gerechten? De Otto van Barbecook is een snelle elektrische rookoven; een handig hebbeding voor de avontuurlijke foodie. Wie zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, maakt kans op dit leuke apparaat.

Vis, vlees of kaasjes roken: dat kan natuurlijk in de zomer, maar ook in de herfst en winter met dit handige elektrische apparaat. Met de Barbecook Otto kun je het hele jaar door lekker experimenteren.

Elektrisch roken

Plaats de houtsnippers in de lade, leg je ingrediënten op het rooster met druiplade en stop de stekker in het stopcontact. Afhankelijk van de grootte van je porties is de inhoud binnen het uur klaar. Met een elektrische thermometer ben je er zeker van dat je gerecht gaar is. Let wel: je kunt het toestel alleen buiten gebruiken.

Winnen!

Schrijf je nu in voor de Keuken&Design nieuwsbrief en maak kans op de Barbecook Otto.

Inschrijven kan hier. De actie loopt tot eind september.

 

Gerelateerde berichten

De bekende chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer starten een ludiek pop-up restaurant op...

Vandaag gaat IFA 2018 officieel van start en K&D is erbij! Op deze gigantische consumenten...

Op de Küchenmeile kaart van K&D staat Wave vermeld bij de stand van Dekker. Dit is echter onjuist....

Leave a Reply