By

De laatste puntjes worden op de i gezet. Er worden stickers op de wand geplakt, enkele tafels en accessoires zijn nog in aantocht. Maar dan is het zover: het Dekker Trend Centre wordt officieel geopend. K&D nam alvast een kijkje.

De voorste loods op het terrein van Dekker in Zevenhuizen is vrijwel onherkenbaar veranderd.  Wat voorheen een rommelige opslagloods was, en tevens een wasstraat voor vrachtwagens, is nu een prachtige showroom.

Resultaat

Wanneer we een kijkje nemen, wordt nog hard gewerkt aan de laatste details. Ontwerper Jos Kenbeek is er maar druk mee. Hij heeft het complete ontwerp gemaakt, alle materialen besteld en coördineert nu de afrondende fase.

De nieuwe showroom is bepaald geen klein project geweest, erkent hij. Het integreren van vijf merken in één flagship store, een inspiratiehuis voor architecten, keukenspecialisten en consumenten, was voor hem een mooie uitdaging. Maar zelfs tussen de verhuisdozen door is te zien dat het resultaat er mag zijn.

Samen met Marketing Manager Ben van Elk van Dekker geeft Kenbeek alvast een rondleiding. In de eerstvolgende uitgave van K&D een interview met beide heren over de totstandkoming van dit project.

 

Gerelateerde berichten

Hoewel Axel en Margaux nooit van plan waren een B&B te openen, kwam het idee toen een wel heel...

Keller levert keukens in alle soorten en maten. Zo ook landelijke keukens. Ter inspiratie laat de...

Tijdens een rondreis door Nicaragua stuit ik steevast op prachtige woningen en resorts opgetrokken...

Leave a Reply