By

De naam ‘Fiord’ doet denken aan majestueuze bergpassen en woeste natuur. Deze marmerkleur uit de Dekton XGloss Natural Collection is dan ook geïnspireerd op de natuur.

Dit luxueuze plaatmateriaal heeft een marmerlook met geeltinten, aardekleuren en uniek patroon waardoor het op echt marmer lijkt. De hoogglans afwerking geeft het materiaal een chique uitstraling.

Hoogglans

Dekton XGloss is een materiaal met een zeer sterke glans en een hoog hardheid- en weerstandsniveau. Dit, dankzij gebruik van nanotechnologie in het productieproces en een mechanisch polijstproces.

Het materiaal heeft waterafstotende eigenschappen en is daardoor goed bestand is tegen vlekken. Daarbij is het bestand tegen ultraviolette stralen, slijtage, vlekken en thermische schokken.

Toepassing

Dit maakt Dekton geschikt voor zowel toepassingen binnen- en buitenshuis: gevels, werkbladen voor in de keuken of badkamer, vloeren, trappen of elk ander soort bekleding.

Het plaatmateriaal kan worden geleverd in grote platen van maximaal 144 cm x 320 cm en met diktes van 20 mm, 12 mm en 8 mm.

Gerelateerde berichten

Olisto, tot het begin van dit jaar bekend onder de naam Triggi, kondigt vandaag een nieuwe...

Homey, het Smart Home platform van het Nederlandse Athom, werkt vanaf nu samen met Home Connect van...

Smart technologie roept in de keuken, met name voor ovens nog wel wat vragen op. Waarom op afstand...