By

MacLean Agencies BV, importeur van GRASS meubelbeslag, heeft Breda Lighting International overgenomen. Dit past in de strategie van MacLean om te groeien als leverancier van ledverlichting.

MacLean neemt met onmiddellijke ingang alle activa en medewerkers van Breda Lighting International over, zo laat het concern weten. Breda Lighting International startte in 2003 met de ontwikkeling van RetroFix LED TL buizen. Sinds 2010 heeft Breda Lighting International haar assortiment aangevuld met hoogwaardige productlijnen voor retail, industrie, kantoren en buiten. De producten van Breda Lighting International worden verkocht onder de merknaam Retrofix.

MacLean Agencies is sinds 1984 de Nederlandse importeur en groothandel van GRASS meubelbeslag. Sindsdien werd het assortiment met een aantal andere Europese topmerken uitgebreid. Zo werd in 2009 een samenwerking gestart met HERA, een Duitse producent van LED verlichting. De overname van Breda Lighting International onder de merknaam Retrofix betekent een uitbreiding van MacLean’s positie op de led-markt.

Gerelateerde berichten

Prijswinnende chef Juan Amador kiest Neolith® oppervlakken voor zijn nieuwste restaurant De...

We zien steeds meer smart home oplossingen op de markt verschijnen. Het aanbod wordt groter en...

Op 1 september 2018 gaat het verbod in op de productie en import van halogeenlampen met E27 en E14...

Leave a Reply