By

MacLean Agencies BV, importeur van GRASS meubelbeslag, heeft Breda Lighting International overgenomen. Dit past in de strategie van MacLean om te groeien als leverancier van ledverlichting.

MacLean neemt met onmiddellijke ingang alle activa en medewerkers van Breda Lighting International over, zo laat het concern weten. Breda Lighting International startte in 2003 met de ontwikkeling van RetroFix LED TL buizen. Sinds 2010 heeft Breda Lighting International haar assortiment aangevuld met hoogwaardige productlijnen voor retail, industrie, kantoren en buiten. De producten van Breda Lighting International worden verkocht onder de merknaam Retrofix.

MacLean Agencies is sinds 1984 de Nederlandse importeur en groothandel van GRASS meubelbeslag. Sindsdien werd het assortiment met een aantal andere Europese topmerken uitgebreid. Zo werd in 2009 een samenwerking gestart met HERA, een Duitse producent van LED verlichting. De overname van Breda Lighting International onder de merknaam Retrofix betekent een uitbreiding van MacLean’s positie op de led-markt.

Gerelateerde berichten

Smart technologie roept in de keuken, met name voor ovens nog wel wat vragen op. Waarom op afstand...

Spaarlampen, TL-buizen en ledlampen: ze gaan lang mee, maar gaan vroeg of laat kapot. Ze mogen dan...

De verwachtingen van Pi zijn hooggespannen. Hiermee kun je echt draadloos en contactloos laden...

Leave a Reply