By

Strackk introduceert magnetische wandplanken met een enorm draagvermogen tot wel 250 kg. Het resultaat is een dunne zwevende plank. Ideaal voor een ruime collectie boeken, maar ook te gebruiken in de keuken of badkamer.

strackk-studio_mei163392De aluminium planken zijn magnetisch en Strackk ontwikkelde accessoires om de plank naar eigen wens in te richten. In de keuken kan men er bijvoorbeeld kookgerei aan hangen, zoals potten en pannen.

De plank is tevens geschikt als wijnrek door een speciaal ontworpen wijnstrip. Voor de traditionele boekenplank heeft Strackk boekeinden ontworpen, die in twee houten variaties verkrijgbaar zijn.

Verder is de collectie uitgebreid met een messenrek met een magnetische deel voor de keukenmessen en een bordenstandaard met speciale gleuven voor het opbergen van borden.

fagel-suite-18

Over Strackk

De ontwerper van de Strackk planken is Joep Melis. Hij komt uit een familiebedrijf die zijn sporen heeft verdiend in de metaal sector, waarbij vakmanschap en kwaliteit centraal staan. Deze achtergrond vormde Melis tot een gepassioneerd ondernemer met creatieve geest.

De Strackk plank is ontstaan vanuit een behoefte. Melis was op zoek naar een mooie plank met draagvermogen en kwam er achter dat die nog niet bestond. De Strackk plank is het resultaat van zijn drive om tot een ideale oplossing te komen waarin esthetiek en toepasbaarheid samensmelten.

collage5

Gerelateerde berichten

Binnenkort verschijnen de eerste LiFi-lampen in de winkelschappen. Philips wil als eerste draadloos...

Voor de nieuwste uitbreiding aan hun gamma liet Floorify zich inspireren door twee opkomende...

Dit voorjaar is een update te verwachten voor de keukenverlichting van IKEA. Drivers maken de...