By

Een koelkast die producten en merken automatisch herkent en je op afstand vertelt of bijvoorbeeld de melk op is. Liebherr realiseert dit met de uitbreiding van het SmartBox systeem.

Dit systeem fungeert via MIA, de smart home assistent van Liebherr. Via spraakbesturing kan men de koelkast vragen of bijvoorbeeld de melk op is.

De koelkast herkent volledig automatisch de verschillende producten, zoals ook het menselijk oog dit zou kunnen. Staat een fles dus achter een ander pak, dan is de kans groot dat de koelkast de fles en het specifieke product en merk niet herkent. Maar, zo belooft Liebherr, men hoeft niet alle verpakkingen keurig op een rij te zetten met het label naar voren. Dankzij een steeds slimmer wordende database, kan de koelkast de meeste verpakkingen direct herkennen.

Koken met MIA

Dit systeem wordt volgend jaar nog slimmer gemaakt. Dan kan men ook koken via het SmartBox systeem. De koelkast kan namelijk op basis van de inhoud vertellen welk gerecht men kan maken. Vervolgens leest MIA het recept op en kun je dus direct aan de slag. Ontbreken er nog ingredi├źnten? Dan wordt automatisch een boodschappenlijstje gemaakt die je handmatig kunt aanvullen. Zo weet je zeker dat je niets vergeet in de supermarkt.

 

Gerelateerde berichten

Binnenkort verschijnen de eerste LiFi-lampen in de winkelschappen. Philips wil als eerste draadloos...

Voor de nieuwste uitbreiding aan hun gamma liet Floorify zich inspireren door twee opkomende...

Dit voorjaar is een update te verwachten voor de keukenverlichting van IKEA. Drivers maken de...

Leave a Reply