By

Flexibiliteit en individualiteit worden steeds belangrijker. Daarom ontwikkelde Poggenpohl +STAGE, bestaande uit functionele themakasten. Dit concept won onlangs twee belangrijke designprijzen: de German Design Award 2017 ‘Special Mention’ en de Plus X Award 2016.

De German Design Award is de internationale premiumprijs van de German Design Council. Hiervoor worden alleen producten toegelaten die zich aantoonbaar onderscheiden met hun vormgevingskwaliteit.

In de categorie Kitchen ontving Poggenpohl het predicaat Special Mention. Die wordt verleend aan producten waarbij het design gekenmerkt wordt door bijzonder geslaagde oplossingen en details.

Plus X Award

De tweede prijs die Poggenpohl won, was de Plus X Award. Dit is de grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle ter wereld. De uitreiking werd opgezet als project om merken en de handel te ondersteunen en beschermen en bestaat inmiddels veertien jaar. Voor +STAGE ontving Poggenpohl de Plus X Award 2016 in de categorieën innovatie, high quality, design en functionaliteit.

Gerelateerde berichten

Nederlandse architecten koken tegen elkaar onder leiding van chefkok Stefan van Sprang op 22 mei....

Maar liefst een vijfde van de Nederlandse vrouwen krijgt na de aanschaf van keukenapparatuur spijt....

Liebherr heeft opnieuw twee Red Dot Design Awards gewonnen in de categorie ‘product design’....