By

Flexibiliteit en individualiteit worden steeds belangrijker. Daarom ontwikkelde Poggenpohl +STAGE, bestaande uit functionele themakasten. Dit concept won onlangs twee belangrijke designprijzen: de German Design Award 2017 ‘Special Mention’ en de Plus X Award 2016.

De German Design Award is de internationale premiumprijs van de German Design Council. Hiervoor worden alleen producten toegelaten die zich aantoonbaar onderscheiden met hun vormgevingskwaliteit.

In de categorie Kitchen ontving Poggenpohl het predicaat Special Mention. Die wordt verleend aan producten waarbij het design gekenmerkt wordt door bijzonder geslaagde oplossingen en details.

Plus X Award

De tweede prijs die Poggenpohl won, was de Plus X Award. Dit is de grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle ter wereld. De uitreiking werd opgezet als project om merken en de handel te ondersteunen en beschermen en bestaat inmiddels veertien jaar. Voor +STAGE ontving Poggenpohl de Plus X Award 2016 in de categorieën innovatie, high quality, design en functionaliteit.

Gerelateerde berichten

In de showroom van Alno is het opvallend rustig. De prachtige keukenopstellingen worden door...

Van 3 t/m 8 oktober openen de deuren van de vt wonen&design beurs in Amsterdam. Bulthaup is dit jaar...

AV Flakkee organiseert zaterdag 16 september de 14de editie van de Tieleman Keukens Run. Tijdens...