By

Met LivingKitchen in het vooruitzicht licht Caressi een tipje van de sluier op. Van 16 t/m 22 januari zal dit merk de nieuwste ideeën en innovaties op het gebied van spoelbakken, kranen en accessoires laten zien. Bovendien profiteren bezoekers van beursaanbiedingen, zoals showroom- en pakketacties.

Caressi geeft alvast enkele beelden vrij van de producten die tijdens LivingKitchen getoond worden. Zo richt het merk zich op zwarte accessoires in de keuken.

“De natuur is onze inspiratie geweest bij het ontwikkelen van de zwarte granieten spoelbak. Het materiaal heeft een zeer hoog weerstandsvermogen en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik in een keuken”, aldus woordvoerders van het concern. “De zwarte kranen uit de Black Line serie geven de keuken samen met de spoelbakken een stoere en toch luxe uitstraling.”

Caressi Colours

Caressi Colours

Caressi Colours

Wie van een beetje meer kleur in de keuken houdt, kan zich richten op de Colours collectie. Deze bestaat uit onder meer kranen, bakken, onderzetters voor pannen en vouwmatten. De kleurenkraan wordt zelfs geleverd met drie verschillende slangen in de verpakking, zodat de consument thuis keuze heeft.

Basic Line

Tot slot presenteert Caressi tijdens Living Kitchen de gloednieuwe Basic Line. Deze lijn bestaat uit sets met vaste combinaties van een spoelbak en kraan. Deze sets zijn gemaakt van RVS en zijn ontwikkeld met het oog op nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Gerelateerde berichten

Nederlandse architecten koken tegen elkaar onder leiding van chefkok Stefan van Sprang op 22 mei....

Maar liefst een vijfde van de Nederlandse vrouwen krijgt na de aanschaf van keukenapparatuur spijt....

Liebherr heeft opnieuw twee Red Dot Design Awards gewonnen in de categorie ‘product design’....