By

Neolith by TheSize grijpt LivingKitchen 2017 aan als het moment om innovatieve designs en nieuwe kleuren te tonen aan de keukenretail. Hier zal ook voor eerst in Europa de prijwinnende Banco keuken getoond worden.

Bezoekers zullen Neolith by TheSize treffen in hal 04.1 op stand A010. Hier zal de fabrikant onder meer de nieuwe design-decors Aspen Grey, Concrete Taupe en Zaha Stone (met een tweede Full Body-decor) laten zien.

Geïnspireerd door marmer

Deze tinten passen helemaal bij de trend van nu die vraagt om authentieke, aardse kleuren, aldus Neolith. Daarnaast vinden we op de stand materialen als Blanco Carrara, een luxe design geïnspireerd op Italiaanse natuurlijke marmersoorten, en Nero Marquina, een zwart decor met helderwitte aders, geïnspireerd op Spaans marmer.

Nieuw, nieuw, nieuw!

De stand zal uit vier keukenzones bestaan, waar de decors te zien zijn in diverse toepassingen: vloer, muur, werkblad en gootsteen. Ook wordt een de nieuwe finish NanoTech Polished getoond, evenals een gloednieuw formaat en een nieuwe dikte van 20 mm. “Met deze uitbreiding bieden we meer flexibiliteit bij toepassingen. Zo kunnen we voldoen aan de steeds grotere vraag van klanten naar maatwerkkeukens”, laat de fabrikant weten.

Van links naar rechts: Aspen Grey, Concrete Taupe en Zaha Stone

Van links naar rechts: Aspen Grey, Concrete Taupe en Zaha Stone

Blanco Carrara Polished en Nero Marquina

Blanco Carrara Polished en Nero Marquina.

Voor de eerste keer in Duitsland zal prijswinnende tafel Banco van La Agencia te zien zijn. Dit vrijstaande, multifunctionele systeemmeubel is een keukentafel gecombineerd met een werkblad van Neolith Calacatta, compleet met kookplaat en gootsteen.

Tafel Banco van designers Sebastian Rial en Federico Senociaín, La Agencia, Uruguay

Tafel Banco van designers Sebastian Rial en Federico Senociaín, La Agencia, Uruguay

Gerelateerde berichten

De gemiddelde omzetstijging van 3,4% die woonwinkels in het eerste kwartaal realiseerden, is hoger...

Nederlandse architecten koken tegen elkaar onder leiding van chefkok Stefan van Sprang op 22 mei....

Maar liefst een vijfde van de Nederlandse vrouwen krijgt na de aanschaf van keukenapparatuur spijt....