By

Op zoek naar fraaie verlichtingsoplossingen? Dan is Interzum 2017 een goede plek om te zoeken. GERA zal tijdens de beurs aanwezig zijn. Hoe de expositie eruit zal zien… de fabrikant ligt alvast een tipje van de sluier op.

De keuken is niet meer zoals hij vroeger was en GERA stelt vast aan de hand van welke trends mensen nu hun interieur inrichten. De keuken is een sociale plek geworden, het centrum van een woning waar meer gebeurt dan alleen eten bereiden.

Veranderingen

Deze verandering heeft uiteraard een grote invloed op de meubels die erin staan. Zo worden afzuigkappen steeds vaker aan het zicht onttrokken en kunnen dampen zelfs direct in de kookplaat verdwijnen.

Al deze veranderingen zorgen er ook voor dat verlichting een andere rol gaat spelen in een keuken. Waar het vroeger vooral praktisch licht betrof, is de sfeer of het benadrukken van een bepaalde keukenopstelling nu minstens even belangrijk.

Focus on Lighting

Tijdens Interzum in Keulen zal de expositie van GERA Leuchten hierover gaan. Het motto van de show is ‘focus on lighting’. De fabrikant toont niet alleen de highlights uit het portfolio, maar laat ook twee nieuwe producten zien.

GERA Leuchten is te vinden op stand E031 in hal 4.2.

 

Gerelateerde berichten

De gemiddelde omzetstijging van 3,4% die woonwinkels in het eerste kwartaal realiseerden, is hoger...

Nederlandse architecten koken tegen elkaar onder leiding van chefkok Stefan van Sprang op 22 mei....

Maar liefst een vijfde van de Nederlandse vrouwen krijgt na de aanschaf van keukenapparatuur spijt....

Leave a Reply