By

Consumenten willen een producten kopen die hun persoonlijkheid reflecteren en dus moeten meubelfabrikanten op hun beurt uiterst flexibel zijn. Dat kan beter als de onderdelen waarmee ze werken dat ook zijn. Wat de mogelijkheden zoal zijn, laat GRASS in mei zien tijdens Interzum 2017.

De Keulse beurs vindt dit jaar plaats van 16 tot 19 mei. Tijdens deze dagen richt GRASS zich op het thema ‘individualisme’. De fabrikant laat zien hoe ladesystemen en scharnieren kunnen zorgen voor flexibiliteit wat betreft de keukenontwerpen.

Als voorbeeld noemt de fabrikant de Nova Pro Scala ladesysteem, verkrijgbaar in decorhoogtes van 63mm, 90mm, 121mm en 186mm. Bovendien  zijn er drie kleuren leverbaar: Silver, Ice en Stone. Daarnaast kan een Crystal (glazen) variant geproduceerd worden. Die nog meer glas wil, kan zelfs kiezen voor Crystal Plus.

Tot slot kan er gekozen worden voor een eigen rechte L-profiel zijwandpanelen in het materiaal naar keuze. Kortom, er is heel wat keuze en dat precies wat GRASS wil laten zien tijdens Interzum 2017. De fabrikant is te vinden op stand E20/E21 in hal 7.1.

 

 

Gerelateerde berichten

De gemiddelde omzetstijging van 3,4% die woonwinkels in het eerste kwartaal realiseerden, is hoger...

Nederlandse architecten koken tegen elkaar onder leiding van chefkok Stefan van Sprang op 22 mei....

Maar liefst een vijfde van de Nederlandse vrouwen krijgt na de aanschaf van keukenapparatuur spijt....

Leave a Reply