By

Op zaterdag 6 mei 2017 beleeft de Classico Boretti wielertoer haar 10e verjaardag. Fietsliefhebbers kunnen deze datum alvast in hun agenda blokken, want de kaartverkoop is van start gegaan. Ook ditmaal zal de toer starten vanaf Kwintelooyen in Rhenen en de fietsers over de glooiende Utrechtse Heuvelrug voeren.

De afgelopen negen jaar is de Classico Boretti voor velen uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Dit jaar is het mogelijk om een pro line Boretti jubileumshirt te kopen in opvallend blauw. Daarnaast biedt het evenement bijpassende koersbroek, een familietocht van 30 kilometer en een mooie aanbieding voor inschrijvers op de beurs Bike Motion Benelux.

Voor jong en oud

Nieuw op deze jubileumeditie is de familietocht. Een fraaie route van 30 kilometer, speciaal uitgezet voor families met kinderen. Toegankelijk en prima verzorgd, geschikt voor elke beginnende fietsliefhebber.

Let op:

Bezoek jij de fietsbeurs Bike Motion Benelux van 21-24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht? Schrijf je op de ZAES-stand in voor de 10e editie van de Classico Boretti van 6 mei en ontvang een kortingscheque voor Boretti wielerkleding en -accessoires t.w.v. € 15,-.

Gerelateerde berichten

In de showroom van Alno is het opvallend rustig. De prachtige keukenopstellingen worden door...

Van 3 t/m 8 oktober openen de deuren van de vt wonen&design beurs in Amsterdam. Bulthaup is dit jaar...

AV Flakkee organiseert zaterdag 16 september de 14de editie van de Tieleman Keukens Run. Tijdens...