By

LG heeft inmiddels een vrij uitgebreid aanbod huishoudelijke smart apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers en wasmachines. Deze worden nu geïntegreerd in een compleet smart ecosysteem in een luxe appartementencomplex in Seoul.

Het Byeollae l’PARK Suite appartementencomplex zal bestaan uit vijf flats met ieder veertig verdiepingen. De woningen worden uitsluitend ingericht met LG smart home apparaten en technologieën. Een ambitieus project waarbij smart living centraal staat.

Spraakbesturing

Dat betekent bijvoorbeeld dat de woningen zijn voorzien van smart air conditioners, koelkasten, wasmachines, drogers, vaatwassers en optioneel zijn er luchtreinigers, robotstofzuigers en ThinQ Hub speakers verkrijgbaar. Met deze speakers kunnen de apparaten door middel van spraakbesturing worden aangestuurd.

Smart ecosysteem

Het systeem dat ontworpen is voor l’PARK Suite staat open voor connectiviteit met producten van andere fabrikanten. LG wil een open smart ecosysteem creëeren. Zo kun je de smartphone bediening ook gebruiken voor het roepen van de lift, het controleren van het elektriciteitsverbruik, het bestellen van een pizza en communicatie met bezoekers die nog voor de deur staan.

Het Byeollae l’PARK Suite complex wordt naar verwachting in 2021 geopend.

 

Gerelateerde berichten

Vanmorgen heeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aangekondigd dat de wetgeving...

‘Zo werkt het niet’. Onder dat motto zijn leden van brancheorganisatie INretail en ondernemers uit...

Caressi, producent van spoelbakken, kranen en accessoires, start 2019 met de overname van DPS...

Leave a Reply