By

Liebherr is opnieuw in de prijzen gevallen bij de iF Design Awards. Zowel de nieuwe koel/vriescombinatie CBNPes 5758 als de nieuwe side-by-side SBSbs 8673 ontvingen deze prestigieuze onderscheiding.

De iF Design Award is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan producten die zich onderscheiden door middel van innovatieve ideeën en bijzondere ontwerpen.

Van 24 tot 26 januari 2017 ontmoetten 58 juryleden uit 19 landen elkaar in Hamburg om de iF Design Awards toe te kennen. Deze internationaal gerenommeerde award is een van ’s werelds meest prestigieuze design competities en wordt sinds 1953 georganiseerd door de Vereniging International Forum Design.

BluPerfomance in de prijzen

De jury prijst de beide nieuwe BluPerformance modellen voor het gebruik van hoogwaardige materialen, het design en de innovatieve verbeteringen die een laag energieverbruik en geluidsniveau met zich meebrengen. Bovendien is de jury zeer enthousiast over de SmartDevice technologie die het mogelijk maakt alarmmeldingen te kunnen ontvangen en instellingen te kunnen wijzigen via een smartphone of tablet.

CBNPes 5758

De Liebherr CBNPes 5758 Premium is een zeer energiezuinige koel/vriescombinatie van 70 cm breed met NoFrost en BioFresh die 20% zuiniger is dan A+++. Omdat bij alle BluPerformance modellen het complete koelsysteem plaats besparend in de sokkel geplaatst is biedt dit 70 cm brede apparaat maar liefst 275 liter inhoud in het koeldeel met 2 BioFresh 0°C laden en 106 liter in het vriesdeel.

Het apparaat is rondom uitgevoerd in edelstaal met SmartSteel protectie, heeft aluminium hevelgrepen en zelfsluitende deuren. Aan de buitenzijde van de deur bevindt zich een 7 inch touch kleurendisplay welke vele instelmogelijkheden en snelle informatie biedt.

SBSbs 8673

De Liebherr SBSbs 8673 in energieklasse A+++ biedt maar liefst 629 liter inhoud en bestaat uit een koeldeel met 3 BioFresh 0°C laden en een NoFrost diepvrieskast. Deze side-by-side set is rondom uitgevoerd in exclusief BlackSteel met SmartSteel protectie en heeft aluminium hevelgrepen en zelfsluitende deuren.

Het NoFrost vriesdeel met vriesladen op rolwieltjes hoeft nooit ontdooid te worden en beschikt over een automatische IceMaker. Praktisch zijn de volledig uittrekbare 0°C BioFresh-laden op rails voor het extra lang vers houden van vlees, vleeswaren, verse vis, zuivelproducten, groenten en fruit.

Gerelateerde berichten

De gemiddelde omzetstijging van 3,4% die woonwinkels in het eerste kwartaal realiseerden, is hoger...

Nederlandse architecten koken tegen elkaar onder leiding van chefkok Stefan van Sprang op 22 mei....

Maar liefst een vijfde van de Nederlandse vrouwen krijgt na de aanschaf van keukenapparatuur spijt....