By

Sommige fabrikanten hebben een stand, anderen vindt je op veel plekken in Milaan. Neolith is bijvoorbeeld zowel in de stad als in het beursgebouw te vinden. 

Neolith is te zien bij een aantal exposanten op de Salone del Mobile in Fiera Milano, Rho. Bezoekers kunnen hier het Neolith-assortiment bekijken en tijdens de show bij allerlei stands de oppervlakken ontdekken in diverse toepassingen, waarvan sommige gecreëerd zijn door wereldwijd bekende designers:

  • Hebanon – (Hal 1, Stand G02)
  • Comprex – Estatuario, Pulpis, Pierre Bleue (Hal 9, Stand D03)
  • Tisettanta/Elam System – Basalt Grey (Hal 11, Stand C15-C19)
  • Schüller – Blanco Carrara (Hal 13, Stand D11-E12)
  • Häcker – Calacatta (Hal 13, Stand C02-04)
  • Bauformat – (Hal 13, Stand C01-C07)
  • DOCA – Calatorao, Retrostone, Calacatta, Nero Zimbabwe (Hal 15, Stand A15-A19)
  • Arrex Le Cucine – Nero Marquina, Zaha Stone (Hal 15, Stand D15-E16)
  • Oasis – Calacatta (Hal 22, Stand B35-B37)
  • Moblibérica – Calacatta Gold, Zaha Stone, Iron Copper (Hal 12, Stand D21)
  • Dexo Orsenigo – Iron Corten (Hal 10, Stand F34)
  • Manutti – (Hal 8, Stand D29)
  • Kico – (Hal 8, Stand E46-E50)
  • Salcom Cucine – Iron Grey (Hal 6, Stand B37)

Show cooking

Daarnaast zal Neolith een belangrijke rol spelen op de EuroCucina tijdens twee speciale show cooking evenementen.

Op woensdag 18 april om 13:00 uur zal de internationaal vermaarde culinaire maestro en eigenaar van Italiaans restaurant Il lusso della semplicità, Alessandro Borghese, de aanwezigen in verrukking brengen met zijn kleurrijke en avontuurlijke visie op koken. Eclectisch en inventief, zo noemt men de ‘rock ‘n’ roller-chef’.

De dag daarna, om 14:00 uur, geeft de populaire cuisinier, tv-presentator, schrijver en blogger Sonia Peronaci een flitsende show weg op het kookpodium. Zij gaat in op gebruik van traditionele technieken om innovatieve recepten te ontwikkelen met ongecompliceerde ingrediënten, waarbij zij zich laat inspireren door haar familie uit zowel Noord- als Zuid-Italië.

En dat is nog niet alles …

Neolith organiseert buiten de beurs in Milaan twee events met de twee chefs:

Op dinsdag 17 april geeft Sonia Peronaci een rondleiding in haar restaurant Il Cantiere di Sonia Peronaci (Via Bramante, 37, 20154 MilaanMI, Italië). Zij zal dan inzicht geven in het concept en design van haar restaurant, waaronder ook de vele toepassingen van Neolith in haar ruime keuken. Onder het genot van heerlijke gerechten kunnen de gasten haar signatuur-gastronomie ontdekken.

Alessandro Borghese deelt zijn filosofieën in zijn onlangs geopende restaurant Il lusso della semplicità, (Viale Belisario 3, Milaan MI, Italia) op donderdag 19 aprilIn een design-omgeving met de sfeer van de grandeur van een trans-Atlantisch cruiseschip uit de jaren 1930 krijgen de bezoekers de kans om te genieten van de unieke culinaire creaties van Borghese.

Gerelateerde berichten

Vandaag openen de deuren van Biennale Interieur in Kortrijk. Wat is er vandaag zoal te doen tijdens...

Neolith gaat met de Food & Roll, een mobiel restaurant, op tournee door Europa. Dit concept is niet...

De overheid zet in op koken zonder aardgas, maar de consument moet nog even wennen aan koken op een...

Leave a Reply