By

Goed nieuws voor de keukenspecialist die ook graag wil leren koken: Naomi Pomery heeft een kookboek laten publiceren waarin ze 140 basisrecepten deelt. In no time leert ze haar lezers de fijne kneepjes in het vak.

In Smaak & Techniek leidt Naomi Pomeroy haar lezers stap voor stap door elk recept.  Ze laat zien hoe de gerechten worden opgebouwd en onthult de eenvoudige technieken die chef-koks toepassen om professionele resultaten te behalen.

Combi’s

De recepten voor sauzen, voorgerechten, salades, groenten en desserts kunnen naar hartenlust worden gecombineerd met gevogelte-, runder-, lams-, groente-,  vis- en eiergerechten. Daarnaast bevat dit boek uitleg over ingrediënten, keukengereedschap en kooktechnieken.

Naomi Pomeroy (1974) is al 20 jaar chef-kok. In 2007 opende ze haar eigen restaurant, Beast, in Portland, Oregon. Naomi bezocht nooit een kookschool, maar haalde haar kennis uit kookboeken en zelfstudie. Inmiddels wordt Naomi volop geprezen in diverse toonaangevende culinaire media. Ze kwam kreeg bovendien bekendheid dankzij haar optreden in het televisieprogramma Iron Chef en als jurylid in Knife Fight. Ook heeft ze een TED Talk op haar naam staan. Haar grootste triomf kwam in 2014, toen ze de prestigieuze James Beard Award ontving voor Best Chef Northwest.

Gerelateerde berichten

In de showroom van Alno is het opvallend rustig. De prachtige keukenopstellingen worden door...

Van 3 t/m 8 oktober openen de deuren van de vt wonen&design beurs in Amsterdam. Bulthaup is dit jaar...

AV Flakkee organiseert zaterdag 16 september de 14de editie van de Tieleman Keukens Run. Tijdens...

Leave a Reply