By

Lenoxx reageert op de stijging van energie- en materiaalkosten. Met ingang van 1 januari 2017 zullen de prijzen van dit merk met 4,9% stijgen door middel van een prijstoeslag op het huidige verkoopboek 2016/2017.

“Ongetwijfeld heeft u ondertussen misschien al wel vernomen dat de energie-, materiaalkosten de achterliggende periode stevig zijn aangetrokken. In het bijzonder de prijsverhogingen van het staal en de verpakkingskosten naast de al verwachte Transportkostenstijging (MAUT). Wij zijn genoodzaakt te reageren op deze ontwikkelingen en zullen daarom de prijzen verhogen”, laat Lenoxx Designhauben weten.

Milieuvriendelijke keuzes

“De materiaalkosten zijn onder meer gestegen door al eerder doorgevoerde productverbeteringen, zoals het omzetten van halogeenverlichting naar LED-spots zonder deze door te belasten. Ons volledige Lenoxx-programma is vanaf de zomer van 2016 uitgevoerd met energiezuinige LED-verlichting. Dit resulteert in een verbeterd energielabel.

De verpakkingskosten zijn gestegen doordat we ongeveer 97% van ons verpakkingsmateriaal hebben omgezet naar verantwoorde en duurzame materialen. Dit met het oog op de toekomst van ons en onze kinderen. We hopen op uw begrip hiervoor.”

Gerelateerde berichten

In de showroom van Alno is het opvallend rustig. De prachtige keukenopstellingen worden door...

Van 3 t/m 8 oktober openen de deuren van de vt wonen&design beurs in Amsterdam. Bulthaup is dit jaar...

AV Flakkee organiseert zaterdag 16 september de 14de editie van de Tieleman Keukens Run. Tijdens...