By

Voor scherp geprijsde keukens hoeft Nederland niet langer meer de grens over. Onlangs opende de Duitse keukenformule Reddy namelijk haar tiende vestiging op Nederlandse bodem. Naast vestigingen in onder meer Barendrecht, Helmond, Uden en Vlaardingen kan men nu ook Reddy Keukens in Veen bezoeken.

Op 500 m² aan Bagijnhof 19 in Veen toont Reddy Keukens alles op het gebied van keukens. Ondernemer Dennis van Roosmalen: “De beste kwaliteit en functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs, dat staat bij Reddy voorop. We werken uitsluitend samen met A-merk leveranciers en bieden voor elke behoefte en budget een passende oplossing. De mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp zijn vrijwel onbeperkt.”

Milieubewust

Bij Reddy komt het hout uit duurzaam beheerde bossen. De keukens krijgen dan ook het PEFC certificaat. Daarnaast heeft alle apparatuur minimaal energieklasse A+ en meestal A++. De keukens worden in Duitsland geproduceerd.

Reddy Keukens

Reddy maakt deel uit van de MHK Groep, naar eigen zeggen de grootste inkooporganisatie van de Europese keukenmarkt. Het concern heeft inmiddels meer dan 65 winkels, verspreid over heel Europa. Daardoor profiteert Reddy van enorme inkoopvoordelen die direct aan de klant worden doorgegeven. “De adviseurs van Reddy tellen niet eerst geld bij de prijs op, om dit later weer als korting weg te geven.” Van Roosmalen: “Klanten hoeven bij ons niet te onderhandelen over de prijs: wij vertellen meteen wat de keuken écht kost.”

 

Gerelateerde berichten

De gemiddelde omzetstijging van 3,4% die woonwinkels in het eerste kwartaal realiseerden, is hoger...

Nederlandse architecten koken tegen elkaar onder leiding van chefkok Stefan van Sprang op 22 mei....

Maar liefst een vijfde van de Nederlandse vrouwen krijgt na de aanschaf van keukenapparatuur spijt....

Leave a Reply