By

De animo voor Design District in Rotterdam blijkt wel erg groot, terwijl de geplande standruimtes al gevuld zijn. Gelukkig kan de beursvloer in de Koffie- en Tabaksfabriek uitgebreid worden met het distributiecentrum.

De Van Nelle fabriek in Rotterdam is jaarlijks een inspirerende locatie voor interieurdesign. Dit jaar blijkt er extra veel interesse in deze beurs en wordt ook het distributiecentrum ingericht met stands. Inmiddels zijn ook de laatste plekken in de tuin verhuurd aan deelnemers met buitenmeubilair. Het totaal aantal exposanten komt op 200. Dat zijn er meer dan ooit, zo laat de organisatie weten.

Design District vindt van 7 t/m 9 juni plaats in Rotterdam. Benieuwd naar de exposanten? Klik dan hier.

Lezingen

In de lezingenruimte in het midden van Design District kunnen bezoekers lezingen, presentaties, discussies en tours bijwonen. De inhoud wordt verzorgd door het Center for People and Buildings (woensdag 7 juni), de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (Donderdag 8 juni) en Facility Management Nederland (Vrijdag 9 juni). De lezingen zijn voor zowel leden als niet-leden, en gratis toegankelijk voor bezoekers! Het programma bekend tot nu toe vind je hier.

Gerelateerde berichten

De gemiddelde omzetstijging van 3,4% die woonwinkels in het eerste kwartaal realiseerden, is hoger...

Nederlandse architecten koken tegen elkaar onder leiding van chefkok Stefan van Sprang op 22 mei....

Maar liefst een vijfde van de Nederlandse vrouwen krijgt na de aanschaf van keukenapparatuur spijt....

Leave a Reply