By

Tussen de bloembollenvelden aan de Noordervaart in Stompetoren ligt een terrein van 1,5 hectare vol fruitbomen en buitenkamers. Speciaal voor het vijfjarig jubileum van WWOO is hier de grootste buitenkeuken ter wereld geplaatst.

De keuken vormt een inspirerende plek voor outdoor chefs. De buitenkeuken is te bezichtigen tijdens de EXPO 2017 op het terrein van founder en ontwerper Piet-Jan van den Kommer.

Tips van Ron Blaauw

Wat begon met een idee voor een buitenkeuken in de achtertuin, is uitgegroeid tot een internationale onderneming, actief in meer dan 15 landen. Dit jaar viert WWOO groots haar vijfjarig jubileum, samen met haar klanten.

Tijdens deze WWOO VIP day krijgen de outdoor chefs inside tips van topchef Ron Blaauw op de grootste buitenkeuken ter wereld. Ron Blaauw is sinds begin 2017 toegevoegd aan het WWOO team.

Kunst en keukens

Naast de grootste buitenkeuken ter wereld is er een collectie kunst te zien, een pop-up reisbureau van Jan Doets America Tours en de nieuwste designs van de partners aan de Noordervaart. De EXPO van Piet-Jan van den Kommer is van 13 t/m 21 mei vrij te bezichtigen op de Noordervaart 127 te Stompetoren.

Gerelateerde berichten

Met een gemiddelde stijging van 12,7% is de omzet van woonwinkels in het derde kwartaal van 2017...

Een samenwerking tussen Eigenhuis Groep en consumentenelektronica retailer Expert zal de laatste nu...

Vernuftig verstopt in laden en achter kastfronten. Design kunnen het niet altijd noemen, maar...

Leave a Reply