15e editie van de Cosentino Design Challenge van start

0

De vijftiende editie van de Cosentino Design Challenge (CDC) is van start gegaan. Studenten hebben tot 1 juni volgend jaar de tijd om een project in te zenden.

Cosentino is op zoek naar inspirerende projecten die geweldige ideeën bieden voor de thema’s architectuur en design. In de categorie Architectuur is het thema “Keukens met een ziel – nieuwe visies voor alledaagse ruimtes”. In de categorie Design wordt studenten gevraagd na te denken over “Cosentino… materiaal en sensaties”. Deelnemers hebben absolute vrijheid om hun projecten te ontwikkelen met als enige vereiste dat ze een aantal van de volgende materialen bevatten uit de Cosentino collecte: Silestone, Dekton en/of Sensa by Cosentino.

De officiële start van CDC 15 vond plaats via een online evenement, dat te zien is op het Cosentino TV-kanaal op YouTube. Dit evenement werd gepresenteerd door Santiago Alfonso, Vice President Communicatie en Marketing van Cosentino Group en President van de CDC; Adelina Salinas, architect en coördinator van de wedstrijd; en Ricardo Santonja, professor, fotograaf en medewerker sinds het begin van de CDC. In deze video is ook de bekendmaking van de winnaars van de vorige editie te zien.

Comments are closed.