Abimis keuken met vrouwelijk tintje

0

Keukenfabrikant Abimis toont regelmatig inspirerende projecten. Ditmaal is een keuken uit het assortiment gebruikt voor een ontwerp met een opvallend zachte, vrouwelijke uitstraling.

Het project is geplaatst in Oderzo, een plaatsje net buiten Treviso. De keuken maakt deel uit van een groter renovatieproject van een appartement in het historische centrum van de Italiaanse plaats.

De keukenopstelling

De grote keuken is ontworpen door de architect in samenspraak met de Abimis designers. Er is gekozen voor een veel kastopstellingen tegen de wand, maar dankzij de omvang van de keuken was er ook voldoende ruimte voor een riant rvs keukeneiland.

In het ontwerp zijn vijf werkplaatsen gecreëerd voor opslag, voorbereiding, koken, serveren en afwassen. Er is plaats gemaakt voor een koelkast, dubbele oven, vaatwasser, inductiekookplaat en wijnklimaatkast.

Zacht roze

Voor de keuken is AISI 304 rvs gebruikt met een dikte van 6 millimeter. Er zijn geen zichtbare naden waarin vuil kan ophopen. Dit maakt de keuken makkelijk om schoon te maken. Het rvs heeft de interessante eigenschap ietwat van kleur te veranderen naarmate de stand van de zon voor ander daglicht zorgt.

De bovenkasten hebben fronten gekregen van Fenix met een zachte, roze poederkleur. De matte afwerking van de fronten zorgt voor een contrast met het glanzende rvs en de vloer.

Leave A Reply