Facebook Twitter Instagram
    Trending
    • Tot 2500,- subsidie voor digitaliserende MKB’ers
    • Vijf nieuwe boeken over eten
    • Vloerenfabrikant COREtec dit najaar op vier beurzen aanwezig
    • DKG Groep krijgt Groene Pluim
    • Nederlanders stellen grote aankopen uit
    • Arte bouwt verder aan duurzame toekomst
    • RAK Ceramics neemt kranenspecialist Kludi over
    • Falmec Nederland kijkt positief terug op EuroCucina
    Keuken & Design
    • Home
    • Markt
      • Awards
      • Evenementen
      • Financieel
      • Keukenmarkt
      • Woningmarkt
      • Literatuur
    • Interieur
      • Smart
      • Verlichting
      • Wanden en vloeren
    • Producten
      • Apparatuur
      • Keukens
      • Kranen
      • Spoelbakken
      • Werkbladen
    • Designers
    • K&D Wiki
    • Adverteren
    • Abonneren
    Keuken & Design
    Home » Berichten » Abimis lanceert nieuw koelsysteem

    Abimis lanceert nieuw koelsysteem

    Het nieuwe Cold Control Systeem van de Italiaanse keukenfabrikant Abimis is voor thuiskoks die graag professioneel willen koelen. Het systeem bestaat uit losse units, zodat de klant zijn eigen kast kan samenstellen.

    Het Cold Control System wordt aangeboden in de vorm van rvs units met de naam AISI 304. Abimis ontwerpt haar producten eigenlijk altijd met de professionele markt als inspiratiebron. Ook dit keer. De koeltechnologie van het nieuwe systeem komt uit de markt voor grootschalige catering.

    Hygiënisch

    Er is veel aandacht besteed aan hygiëne: het oppervlakte van de buitenkant is volledig vlak door de deuren vlak in het systeem te monteren. De randen van de deuren zijn afgeschuind en er zijn geen scherpe hoeken aanwezig. Hierdoor is de koelkast bijzonder makkelijk schoon te maken.

    Industriële maatvoering

    Het Cold Control System bestaat uit verschillende compartimenten voor verschillende temperaturen. Zo kunnen alle levensmiddelen op hun eigen ideale temperatuur bewaard worden, in aparte ruimten. Hierin zitten uittrekbare rekken en planken, zodat de gebruiker overal gemakkelijk bij kan.

    Overigens zijn alle accessoires, zoals opbergdozen, bakken en laden, ontworpen volgens de standaard maten van de professionele catering industrie. Dergelijke accessoires zijn dus eigenlijk uitwisselbaar. Hierdoor kan de gebruiker kan zijn koelvriescombinatie verder professionaliseren.

    Gerelateerd

    Previous ArticleIKEA ontwerpt producten van plastic afval
    Next Article Wat je moet weten over inductiekookplaten

    Leave A Reply Cancel Reply

    Lees K&D Online
    Premium

    De meubelmaker: Riante woonkeuken in voormalige Amsterdamse balletschool

    Veganistisch interieurdesign: wat is dat eigenlijk?

    Inge van Poppel: Wordt ook wel ‘de meubelfluisteraar’ genoemd

    Ryan Lalay: De marketeer die ook handelt in keukens

    Manja ten Berge-Hutten: 28 jaar ervaring

    Kranen van Dornbracht nu beschikbaar als BIM-data

    Bob Romijnders: “Keuken is een belangrijk puzzelstuk”

    Nanne Schuiveling: Van danseres naar interieurarchitect

    Frans Pahlplatz: “Er worden veel te veel keukens weggegooid”

    “Alsof ik naar een hele slechte film keek”

    Nieuwsbrief
    Nieuwsbrief
    Contact
    Pressure Media
    Postbus 16
    8070 AA Nunspeet
    06-18118260
    info@pressuremedia.nl
    Abonneer je op deze blog

    Wil je niet wachten tot de volgende nieuwsbrief en meteen een bericht krijgen als wij hier iets nieuws posten? Meld dan hieronder jouw email-adres aan!

    Volg ons op Instagram
    Volg ons op Instagram

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

     

    Reacties laden....