Abimis lanceert nieuw koelsysteem

0

Het nieuwe Cold Control Systeem van de Italiaanse keukenfabrikant Abimis is voor thuiskoks die graag professioneel willen koelen. Het systeem bestaat uit losse units, zodat de klant zijn eigen kast kan samenstellen.

Het Cold Control System wordt aangeboden in de vorm van rvs units met de naam AISI 304. Abimis ontwerpt haar producten eigenlijk altijd met de professionele markt als inspiratiebron. Ook dit keer. De koeltechnologie van het nieuwe systeem komt uit de markt voor grootschalige catering.

Hygiënisch

Er is veel aandacht besteed aan hygiëne: het oppervlakte van de buitenkant is volledig vlak door de deuren vlak in het systeem te monteren. De randen van de deuren zijn afgeschuind en er zijn geen scherpe hoeken aanwezig. Hierdoor is de koelkast bijzonder makkelijk schoon te maken.

Industriële maatvoering

Het Cold Control System bestaat uit verschillende compartimenten voor verschillende temperaturen. Zo kunnen alle levensmiddelen op hun eigen ideale temperatuur bewaard worden, in aparte ruimten. Hierin zitten uittrekbare rekken en planken, zodat de gebruiker overal gemakkelijk bij kan.

Overigens zijn alle accessoires, zoals opbergdozen, bakken en laden, ontworpen volgens de standaard maten van de professionele catering industrie. Dergelijke accessoires zijn dus eigenlijk uitwisselbaar. Hierdoor kan de gebruiker kan zijn koelvriescombinatie verder professionaliseren.

Leave A Reply