AGC start met directe verkoop aan consumenten

0

Directe verkoop aan de consument is een opkomende trend. Sinds deze maand is ook AGC hiermee begonnen. Via de website GLASSby.nl live wordt interieurglas direct aan consumenten aangeboden.

“GLASSby is een Europees project dat AGC als eerste in Nederland introduceert, omdat de infrastructuur in Nederland hier uitermate geschikt voor is”, zo laat de holding weten. “Verdere internationale uitbreiding is het doel.”

“AGC is ervan overtuigd dat de eindeloze mogelijkheden van interieurglas via dit kanaal optimaal gepresenteerd kunnen worden. Naast het faciliteren van de elektronische transactie heeft de webshop ook als doel om bezoekers te inspireren. Naast levering van interieurglas kan een consument ook kiezen voor montage door één van de aangesloten partnerbedrijven. Dit zijn uitsluitend klanten van AGC Nederland.”

AGC in Nederland
AGC Nederland Holding B.V. is gevestigd in Tiel en is het hoofdkantoor van de AGC-activiteiten in Nederland. Deze bestaat ​​uit een productievestiging in Oosterwolde en een netwerk van 23 distributievestigingen die actief zijn in glas, verf en non-paint producten.

Leave A Reply