Alles over de nieuwe afzuigkap Skyline Frame van Berbel

0

De nieuwste afzuigkap van Berbel is ontworpen als een designobject met verlichting. De belangrijkste eigenschappen van dit product op een rij.

De Skyline Frame heeft individueel instelbare verlichting en een liftfunctie voor een optimale afstand tot het kookveld. Met de bijbehorende afstandsbediening wordt zowel de dimfunctie als de kleurtemperatuur bediend. Hierdoor ervaart de gebruiker de afzuigkap als ‘high tech’ en luxe.

De fabrikant benadrukt deze luxe sfeer door voor het design gebruik te maken van hoogwaardige materialen en trendy afwerking. Zo is het frame matzwart en is de corpus gemaakt van rookglasfronten. Wanneer de kleur van het licht wordt aangepast, zal de kleur van het licht en dus van het apparaat veranderen van zachtblauw tot warm koperkleurig.

Afmetingen

De afzuigkap is verkrijgbaar met of zonder modern rek aan de linker- en rechterzijde van de kap. De twee open rekken – ieder 20 cm breed en voorzien van een glazen bodem – bieden opbergruimte voor kruiden, flesjes of een plant. Skyline Frame is verkrijgbaar in vier versies: 140 en 160 cm breed met links en rechts twee open rekken of zonder rekken in de breedtes 100 en 120 cm.

 

Comments are closed.