Alles over de nieuwe Exclusive+ serie van Küppersbusch

0

De nieuwste inbouwserie van Küppersbusch is helemaal zwart. Met de zogenoemde Exclusive+ serie kan een consument zijn complete keuken inrichten.

De Exclusive+ serie bestaat uit verschillende ovens, warmhoudlades, een inbouw koffieautomaat, kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een wijnklimaatkast.

De ovens beschikken over de zogenoemde ökotherm katalisator, waardoor de lucht al wordt gereinigd tijdens het bakproces. Verder hebben de ovens een automatische vleesthermometer, sensorbediening en een reinigingsfunctie. Daarnaast wijst Küppersbusch op de meerdere functies van de warmhoudladen. Hiermee kan men borden warm houden, eten ontdooien, maar ook op een lage temperatuur koken.

Küppersbusch FlexiGrill

Wat betreft de inbouwovens zijn zowel horizontale als verticale opstellingen nodig. De chromen handgrepen eveneens zwart.

Over de kookplaat kan vermeld worden dat het apparaat over geïntegreerde afzuiging beschikt. Verder wordt de plaat geleverd met FlexiGrill. Dit is een gietijzeren grillplaat die geschikt is voor zowel vlees als groenten. De kookplaat heeft drie voorgeprogrammeerde temperatuurstanden voor smelten, warmhouden en het koken van pasta.

Tot slot heeft Küpperbusch een inbouw wijnklimaatkast aan het Exclusive+ assortiment toegevoegd. Hierin passen 44 flessen op vijf houten uittrekbare plateaus. Extra in de Exclusive+ wijnklimaatkast is de houten lade die de wijnflessen onder een hoek van 45 graden presenteert.

Comments are closed.