Alles over de nieuwe, stoere AEG Matt Black Collection

0

Op De Keukenbeurs brengt AEG de nieuwe Matt Black Collection onder de aandacht. Een serie matzwarte keukenapparaten die bijdragen aan een elegante uitstraling in de keuken.

Het design van de Matt Black Collection van AEG is geïnspireerd op architectonische materialen en vormentaal. Dankzij de robuuste materialen en intuïtieve bedieningstechnologie stralen de apparaten professionaliteit uit.

De matte, ondoorzichtige afwerking van het glas is gecreëerd door een speciaal proces. Het materiaal is van nature vlekvrij en dat maakt de Matt Black Collection naast stijlvol ook praktisch en gemakkelijk schoon te maken.

De collectie bestaat uit oven, afzuigkappen, een warmhoudlade, wijnkoelers en een espressomachine.

Steamify

De stoomovens van AEG in deze collectie zijn uitgerust met een bijzonder handige, volautomatische functie. Steamify automatiseert alle stoominstellingen zodat je precies zo kunt koken als je normaal gesproken zou doen, maar dan met de toevoeging van stoom.

Scroll eenvoudigweg naar de kooktemperatuur en de oven stelt zelf het juiste stoomniveau in, zodat je kunt genieten van de gezonde en heerlijke smaak van het stoomkoken zonder over de instellingen te hoeven nadenken.

Warmhoudlade

De warmhoudlade in de serie is op verschillende manieren te gebruiken.

  • Het luchtcirculatiesysteem van de warmhoudlade garandeert gelijkmatige resultaten. Dit betekent dat elk gerecht er op de optimale temperatuur uitkomt, vanbinnen en vanbuiten.
  • De opwarmlade ontdooit het eten op efficiënte wijze en behoudt de textuur en de smaak van de gerechten op lage temperatuur.
  • Tot slot kun je de warmhoudlade gebruiken om gerechten op temperatuur te houden en de borden te verwarmen tot het moment van serveren.
  • Ook is de lade ideaal om deeg zachtjes in te laten rijzen. Dat betekent dat je altijd brood van bakkerskwaliteit kunt bakken.

Meer lezen over de nieuwe Matt Black Collection van AEG? Klik dan hier.

Comments are closed.