Alles over Falmecs nieuwe afzuigkap Oceano

0

Falmec rust haar afzuigkappen uit met een bipolair ionisatie-systeem, het zogenoemde E.ion. System. Zo ook de nieuwe Oceano. Deze strak vormgegeven kap heeft een bijzonder breed zuigoppervlak.

Wilde de klant een groot kookeiland met een brede kookopstelling? Dan hoort daar natuurlijk een grote afzuigunit boven om alle kookgeurtjes te verwijderen. Voor dergelijks keukenontwerpen brengt Falmec de Oceano op de markt. Een strak vormgegeven, brede kap die, dankzij de dunne pootjes van het ophangsysteem, toch niet lomp overkomt.

Bipolaire ionisatie

Wat betekent bipolaire ionisatie? Het gaat hier om atmosferische ionen die onaangename geuren afbreken. De lucht wordt als het ware gereinigd door een bipolair elektrisch veld.

Falmec zegt hierover: “De ionen in de atmosfeer worden geproduceerd door natuurverschijnselen zoals bliksem, watervallen en golven in de zee. De E.ion® Systeem technologie geeft een bipolair elektrisch veld aan de luchtstroom om hetzelfde resultaat te bereiken.

Bipolair gecontroleerde ionisatie geeft geen ozon af in de huiselijke omgeving en kan worden gebruikt voor het reinigen en ontsmetten van de lucht. Onaangename geuren worden gereduceerd tot 70% a 95%, zoals blijkt uit testen uitgevoerd volgens de regels van UNI 13725:2004 norm van de universiteiten van Udine en Milaan. De efficiëntie van het E.ion Systeem wordt verder versterkt door het koolstof/Zeoliet combinatiefilter.”

Andere afzuigkappen van Falmec met dit systeem zijn de Mare, Spring, Zephiro, Marylin, Lumière, Eolo, Twister, Rubik en Libra. De Leaf Sensor op deze afzuigkappen laat de kwaliteit van de lucht zien. Bijvoorbeeld of de lucht vervuild is door veel sigarettenrook aanwezig is.

Leave A Reply