Alles wat je moet weten over N-Boost technologie

0

Cosentino gebruikt N-Boost technologie om Silestone keukenwerkbladen onderhoudsvriendelijk en hygiënisch te maken. Een overzicht van de feitjes en voordelen van deze gepatenteerde technologie.

Keukenwerkbladen moeten natuurlijk zo sterk en compact mogelijk zijn. Je hebt niets aan een mooi werkblad waar de vlekken snel intrekken. Cosentino heeft momenteel patent op N-Boost, een technologie die het Silestone werkbladenmateriaal onderhoudsvriendelijker moet maken.

De beloofde voordelen

 

  • Vlekken trekken niet meer zo gemakkelijk in het werkblad
  • Het werkblad is makkelijker schoon te maken
  • Het werkblad hoeft niet meer speciaal geïmpregneerd te worden
  • Het materiaal wordt waterafstotend
  • De kleur van het materiaal wordt intenser en het oppervlak glanst meer

 

N-Boost technologie

Hoe dit kan? Silestone N-Boost verandert het materiaaloppervlak op moleculair niveau. Een heel technisch verhaal dat in de praktijk voorkomt dat er vloeistoffen naar binnen kunnen dringen. Het zorgt er bovendien voor dat licht beter op het oppervlak wordt weerspiegeld. Hierdoor oogt de kleur van het materiaal intenser en glanst het werkblad meer.

Toepassing

Cosentino beschikt over het patent op N-Boost technologie en gebruikt het in eerste instantie alleen voor de Silestone Eternal collectie. De nieuwste kleur voor deze collectie is Iconic White. In de loop van dit jaar zal de innoverende behandeling geleidelijk aan worden opgenomen in alle kleuren van het merk. Daarnaast wordt deze nieuwe technologie op alle gepolijste versies in alle diktes van de geselecteerde kleuren toegepast.

Historie

N-boost is de vierde noviteit voor Silestone. Na de introductie van het materiaal in 1990 volgde de eerste technologische verbetering met de uitvinding van een anti-bacteriële behandeling in 2005. In 2012 werd een Suede matte finish geïntroduceerd. N-Boost is de vierde verbetering van het kwartsmateriaal.

 

Leave A Reply