Amsterdams designevenement GLUE bijna van start

0

De tweede editie van GLUE amsterdam connected by design staat in de steigers. Dit jaar is het evenement niet drie, maar vier dagen lang. Daarnaast doen we twee keer zoveel deelnemers mee met hun nieuwste ontwerpen.  Ook tonen van 16 tot 19 September 2021 twee keer zoveel deelnemers hun nieuwste ontwerpen.

GLUE vindt plaats van 16 tot 19 September in Amsterdam. Er doen meer dan 160 deelnemers mee die te vinden zijn op twaalf locaties, ook wel GLUE Hubs genoemd. Voorbeelden van locateis zijn Hotel Arena Amsterdam, Contact Amsterdam, DMD Amsterdam, het Conservatorium Hotel en Mart Visser Design.
“Het prettige gevolg van meerdere deelnemers op een locatie is dat er spontane samenwerkingen ontstaan”, aldus de organisatie. “Zo vinden designlabel Banne van interieurbedrijf Zuiver en GLUE’s founding partner Interface elkaar in hun duurzame doelen tijdens een gezamenlijke presentatie in GLUE Hub Hotel Arena. En werkt food illustrator Sandra Roozendaal voor haar nieuwe project geïnspireerd op pizza, samen met Hans de Gooijer van de bijzondere pizza-oven Fernus.”
GLUE TV

Thomtable by Floor & Mares Thomassen – Thomstudio

Ook nieuw dit jaar is GLUE TV. In samenwerking met creatieve mediapartner A’DAM&Co en Salto TV worden deelnemers op de 18e verdieping van A’DAM Toren in een comfortabele huiskamer annex tv-studio geïnterviewd door Daan Borrel, Jeroen Junte, Andrew Makkinga, Tracy Metz, Marsha Simon en Viveka van de Vliet. Zij zullen vertellen over hun visie op het vak, passie, samenwerkingen en het GLUE-thema: ‘The city is ours’.

Designliefhebbers kunnen gratis de designroute lopen of fietsen. De GLUE City Map is voorafgaand en tijdens het event te verkrijgen op alle locaties en via de website glue.amsterdam.

Comments are closed.