Amsterdamse Neolith showroom geopend

0

De Neolith showroom in Amsterdam is geopend. Dit gebeurde afgelopen vrijdag in het bijzijn van directrice Mar Esteve Cortes. De Urban Boutique, zoals de showroom wordt genoemd, is een samenwerking metMichel Oprey & Beisterveld (MOB), distributiepartner van het merk.

Foto: Neolith Director, Mar Esteve Cortes

“De beste manier om het potentieel van een materiaal echt te begrijpen, is als je het kunt zien in mooie ruimtes met levensechte ontwerpen”, aldus Mar Esteve Cortes. “We willen laten zien hoe echte mensen de oppervlakken kunnen toepassen in allerlei settings.

Onze Neolith® Urban Boutiques zijn meer dan toonzalen. We hebben de locaties zorgvuldig uitgezocht en daarbij hebben we gekozen voor bruisende internationale hubs, waar allerlei mensen binnen kunnen lopen en genieten.”

Commentaar van Jos Simons, managing director bij MOB:

“Wij werken al jaren met Neolith en doen dat met grote bewondering voor de kwaliteit en de constante innovaties die de fabriek ontwikkelt. Het is altijd heel spannend om de ontwikkeling van de technologie en ontwerptechnieken van dit merk mee te maken en vervolgens de resulterende oppervlakken te gebruiken in onze projecten. Wij zijn dan ook heel trots op de ruimte die we samen gecreëerd hebben. Hier worden de nieuwste dessins van Neolith geshowd op een manier die grensverleggend is voor showroomontwerp.”

De Neolith Urban Boutique is te vinden op Amstel 135 in Amsterdam.

Leave A Reply