Arte stapt in ijsbad voor het goede doel

0

Hoewel de lente officieel is begonnen, was het een koud dagje voor de medewerkers van Arte uit Helmond. Vandaag stapten zij voor Cool4ALS challenge in een ijsbad.

Directie en collega’s bleven voor de Cool4ALS challenge één minuut lang in het ijsbad. Voor medewerkers die meededen aan 0%4ALS eindigde vandaag het vasten.

Met vasten en het ijsbad werd geld ingezameld voor de stichting Zoalsjan die als doel heeft mensen met ALS te helpen met hulpmiddelen en diensten. Met beide challenges heeft Arte ruim 6.361 euro opgehaald.

Holland 4 ALS

Het geld dat Arte heeft ingezameld is bedoeld als aanloop naar het nationale Holland 4 ALS evenement dat op 10 en 11 mei 2018 plaatsvindt. Tijdens dit grote sportevenement leggen deelnemers binnen 24 uur een parcours af tussen Groeningen en Soest in estafettevorm. De onderdelen bestaan uit: zwemmen, fietsen, hardlopen en kanoën.

Een steen maakt het verschil

Het bedrijf zet zich ieder jaar in voor een goed doel. Vorig jaar was dit KiKa. 

“We hebben onlangs een zeer gewaardeerde klant verloren aan deze vreselijke ziekte. Toen we door een andere klant, Eigenhuis Groep, gevraagd werden om hen te ondersteunen voor het Holland 4 ALS evenement twijfelden wij dan ook geen moment. Het is mooi om te zien dat wij in staat zijn om met elkaar zo’n mooi bedrag op te halen”, aldus Hugo van Osch, directeur van Arte.

Leave A Reply