Berbel afzuigsysteem met lift- en kantelfunctie

0

Om er zeker van te zijn dat alle kookdampen worden opgevangen, laat Berbel de Moveline uit het werkblad omhoog komen ter hoogte van een pan en vervolgens kantelen. Zo vangt het systeem de dampen direct bij de pan op.

Tijdens de werking blijft het glazen decorpaneel vrij van condens, belooft Berbel. Wanneer de afzuigkap niet wordt gebruikt, verdwijnt hij in het werkblad, waar hij vlak is ingebouwd. De geïntegreerde LED verlichting van de Moveline verlicht niet alleen het kookgedeelte efficiënt, het zorgt ook voor sfeerverlichting. En na het koken kan de uitneembare lekbak gewoon worden uitgeveegd.

Berbel raadt aan om de Moveline te combineren met een panoramische kookplaat worden gepland. De ventilatorunit kan zowel in als achter de onderkast worden geïnstalleerd; in het geval van een kookeiland kan hij aan de achterkant worden geplaatst.

Afhankelijk van het keukenontwerp kan de luchtuitlaat naar keuze aan de zijkant of aan de onderkant worden gepland.

De Moveline is ook flexibel op het gebied van afvoer en recirculatie. De EcoSwitch-functie maakt het gemakkelijk om tussen de twee systemen te schakelen. Het sensor touch bedieningspaneel reageert zelfs met natte vingers.

Comments are closed.