Binnen en buiten genieten dankzij het juiste schakelmateriaal

0

De tuin kan een mooi verlengstuk van de keuken en eetkamer zijn. Lekker lang natafelen op het terras bij de buitenkeuken bijvoorbeeld. Om buiten net zo stijlvol als binnen te maken, introduceert Niko het Hydro buitenassortiment.

De inrichting van de tuin, het terras of het balkon is vandaag even belangrijk als die van de woonkamer. Zo kiezen we terrasmeubels die even comfortabel en mooi zijn als onze stoel binnen. Ook buiten koken is steeds populairder. We bouwen een heuse buitenkeuken, of houden het bescheiden met een elektrische barbecue waarmee we snel allerlei lekkers kunnen grillen. Sfeerverlichting, een muziekje en zelfs een internetaansluiting buiten maken het buitenplaatje vandaag compleet.

Om van al dat comfort te kunnen genieten geldt hetzelfde adagio als binnen: voorzie voldoende wandcontactdozen, dan heb je minder gedoe met verlengdraden. Je schakelmateriaal buiten moet wel bestand zijn tegen weer en wind. Niko biedt met zijn spuitwaterdichte Hydro een ruime keuze aan schakelmateriaal én functionaliteiten in zwart, wit en grijs, geschikt voor vochtige binnen- en buitenruimtes en de tuin.

Niko Hydro

Sneller geïnstalleerd

Gloednieuw in het Niko Hydro-assortiment zijn een tweevoudig inbouwkader en een drievoudige opbouwdoos. Deze zijn zowel horizontaal als verticaal beschikbaar in grijs, wit en zwart. Steeds vaker hebben we méér dan één stopcontact nodig in de tuin. Op het terras bijvoorbeeld wil je zowel je elektrische barbecue als je sfeerverlichting en radio kunnen aansluiten vlakbij de eettafel. In plaats van drie losse stopcontacten te voorzien, kun je met de nieuwe referenties van Niko Hydro het netjes houden: kies voor een twee- of drievoudig kader, zo bespaar je ook op installatietijd en -kosten.

Poolhouseproef

Naast de gewone wandcontactdozen, kun je het Hydro-materiaal ook gaan combineren met ander specifiek inbouwmateriaal van Niko. Zo kun je ook aansluitingen voorzien voor bijvoorbeeld tv, audio, internet of telefoon! Handig ook in je poolhouse, in de kelder of in het tuinhuis.

Niko Hydro

* In grijs, wit of zwart
* IP55 waterdicht
* Voor opbouw en inbouw
* Snel en makkelijk gemonteerd

Leave A Reply