By

Ook op de LG stand worden smart oplossingen groots gepresenteerd. Een opvallende door-in-door koelvriescombinatie trekt publiek. De deur bevat een multifunctioneel touchscreen waardoor het apparaat als tablet fungeert en dit scherm wordt transparant zodra je erop klopt. Zo kun je in de koelkast kijken zonder een deur te openen.

Vers en zuinig

Op het Wi-Fi Eclipse Display, zoals LG het scherm noemt, wordt ook de temperatuur in de koelkast en vriezer aangegeven. Muziek kan worden afgespeeld via een ingebouwde soundbar. Uiteraard is ook nagedacht over hoe je levensmiddelen nog langer vers kunt houden, nog altijd de meest belangrijke functie van een koelvriescombinatie.

Een verbeterde Door-in-Door moet hier een steentje aan bijdragen. Hiermee kunnen gebruikers sneller iets uit de koelkast halen, zonder de deur helemaal te openen. Hierdoor ontsnapt tot 41 procent minder koude lucht uit de koelkast, meldt LG.

Dubbele deur

Dankzij het nieuwe Dual Door-in-Door, dat nu voor het eerst is toegepast, heeft de consument zelfs twee Door-in-Door-compartimenten tot zijn beschikking, waardoor nog meer favoriete producten gemakkelijk binnen handbereik zijn. Daarnaast zorgt de NatureFRESH-technologie voor de perfecte temperatuur en vochtniveau.

Gerelateerde berichten

Je zou verwachten dat het toilet de meest smerige plek in huis is, maar het is de keuken. Dit...

Het KNMI meldt dat de temperatuur vandaag oploopt tot 38 graden in het zuiden en zuidoosten. Dat is...

Afgelopen weekend werd de internationale persconferentie voor IFA 2019 gehouden in Spanje. K&D was...