By

De’Longhi presenteert dit jaar diverse nieuwe producten, maar toch voornamelijk koffiemachines. De fabrikant laat zien hoeveel wetenschap er eigenlijk achter het creëren van een goed kopje koffie zit. Dat een machine een perfect laagje melkschuim creëert is bijvoorbeeld helemaal niet vanzelfsprekend.

Opeens was gewone melk, dat wat uit een koe komt, niet goed meer. Inmiddels is het vrij normaal dat je in koelkasten allerlei alternatieven aantreft. Amandelmelk, kokosmelk, sojamelk, havermelk, etc. etc.

Dat heeft natuurlijk wel gevolgen voor de melkschuim die een volautomaat produceert voor je cappuccino. De’Longhi vertelt hier meer over in de komende uitgave van K&D.

Bij deze alvast een voorproefje van de nieuwe apparaten die binnenkort in de winkels verschijnen:

De’Longhi Gran Lattissima White

De’Longhi Perfecto Evo

Gerelateerde berichten

Na een jarenlange prettige samenwerking is van ons heengegaan Aad Meertens. Vanaf de eerste...

Zondag rijden er al heel wat keuken- en interieurspecialisten via de A30 richting Löhne en...

De grootste elektronicabeurs van Europa heeft haar deuren weer geopend, althans voor de pers....

Leave a Reply