Blum lanceert nieuwe website

0

Sinds kort is de nieuwe Blum website in de lucht. Hierop staan meer foto’s, meer productinformatie en nieuwe functies zoals een 24/7 e-service.

Een andere nieuwe toevoeging aan de website van Blum is de productwereld. Klanten kunnen hier op een intuïtieve manier ontdekken welke beslagoplossingen de fabrikant te bieden heeft. Je scrolt eenvoudig door de verschillende kamers van een huis en krijgt onmiddellijk informatie over de praktische toepassingen van de beslagsystemen per kamer.

Daarnaast is de website ook een bron aan tips en tricks voor een praktische inrichting van bijvoorbeeld je keuken. Klanten ontdekken onder meer hoe ze tijd en moeite kunnen besparen met enkele eenvoudige aanpassingen.

E-service

De nieuwe e-service van Blum ondersteunt klanten en partners dag en nacht. Meubelmakers kunnen de actuele Blum-informatie digitaal opvragen wanneer ze die maar nodig hebben. De e-service helpt onder andere bij het vinden van de correcte beslagoplossingen, bieden de mogelijkheid om snel CAD-data downloaden en ondersteunen zelfs bij het uittekenen van de volledige kasten.

Productpagina’s

Uiteraard blijven de productpagina’s van Blum het belangrijkste onderdeel van de website. HIerop zijn praktische en technische gegevens van de producten te vinden. In het downloadcenter staan demontagehandleidingen, video’s, catalogi en andere handige, praktische informatie.

Leave A Reply