BORA breidt assortiment uit met nieuwe kookplaat

0

De BORA X Pure is het nieuwste model inductiekookplaat met afzuigsysteem van BORA. Het apparaat is te herkennen aan een visueel opvallend afzuigsysteem in het midden van de plaat.

De afzuiging heeft een opvallend design en zit ietwat verzonken in het midden van de kookplaat. Dankzij het kantelmechanisme kan het mondkapje van de afzuiging makkelijk worden verwijderd en zonder vastklikken opnieuw worden teruggeplaatst. Alle onderdelen die met de kookdampen in contact komen, kan men via de brede opening eenvoudig verwijderen en mogen gewoon in de vaatwasser.

Door de geringe inbouwhoogte van minder dan 20 cm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor pannen en ander keukengerei.

Opvallende bediening

Het bedieningspaneel is in de stand-by modus van de kookplaat vrijwel onzichtbaar. Pas wanneer de gebruiker et de kookplaat aan de slag gaat, zal het paneel oplichten. Het is een compacte verticale sliderbediening die eenvoudig te begrijpen is.

3-traps warmhoudfunctie

BORA heeft de nieuwe kookplaat uitgerust met grote inductiekookzones, zodat er bij elk formaat pan sprake is van een gelijkmatige verwarming. De brugfunctie laat bovendien toe om de voorste en achterste kookplaat met elkaar te combineren.

De 3-traps warmhoudfunctie is een extra functie op de nieuwe BORA X Pure. Hierbij is de keuze tussen drie standen met verschillende temperatuurniveaus: warm houden, garen of het vloeibaar maken van gerechten. Ondertussen wordt het vermogen van de kookveldafzuiging automatisch geregeld door het automatische kookveldafzuigsysteem. Dit systeem houdt daarbij altijd rekening met de kookzone met het hoogste vermogensniveau.

Leave A Reply