Boretti opent hoofdkantoor in Amsterdam

0

Boretti heeft een nieuw hoofdkantoor geopend in Amsterdam. Het merk is nu gevestigd aan de Abberdaan 114 in Westpoort. Op de gevel prijkt het vernieuwde logo van de organisatie. “Deze stap is toekomstgericht en past in onze groeistrategie”, aldus CEO Bob Schmeitz van Boretti.

De groei van Boretti is onder meer te merken aan de recente opening van een Experience Center aan de Lago Maggiore in Italië. Ook in Nederland wil het concern aan een nieuw hoofdstuk beginnen. De opening van het nieuwe hoofdkantoor levert hier een bijdrage aan, aldus Schmeitz.

Uitbreiding activiteiten

“Vanuit de voormalige vestiging in Watergang zijn we gezamenlijk gestart met de verkoop hoofdzakelijk gericht op gasfornuizen, in Nederland en in België. Vandaag de dag is dat nog steeds het geval, maar de verkoop is inmiddels uitgebreid met diverse keukenapparaten waaronder inductiefornuizen, outdoor kitchens en een collectie klein huishoudelijk”, vertelt Schmeitz.

“Op korte termijn wordt  onze eigen foodlijn geïntroduceerd en richten we ons op de uitbreiding van het organiseren van grootschalige internationale evenementen. Boretti wordt nu verkocht in verschillende delen van Europa. In de komende maanden beogen we een verdere toename van internationalisering en uitbreiding van onze producten. In ons nieuwe kantoor hebben we de ruimte en faciliteiten gecreëerd om deze groei te realiseren.”

Ruimte

 

Het nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam heeft drie ruime verdiepingen. “Het moderne vrijstaande pand heeft een vernieuwende en transparante inrichting, dat uitstekend past bij het imago dat we willen uitstralen”, vertelt Schmeitz. “Het faciliteren van meetings en evenementen hoort daarbij. 

Verder hebben we deze verhuizing aangegrepen om onze vestiging in Watergang naar een tijdelijke outlet te transformeren. Daar verkopen we restanten en showroommodellen met hoge kortingen. De outlet wordt op 13 maart officieel geopend.”

 

Leave A Reply