Brabantia brengt retro-collectie terug

0

Brabantia blaast dit jaar honderd kaarsjes uit. Hoe kun je dat beter vieren dan met een relaunch van een iconische print? Daarom brengt het bedrijf Patrice terug. De bloemenprint uit 1969.

Ken je ’m nog? De print Patrice? Brabantia kwam in 1969 voor het eerst met de tijdloze print Patrice, gemaakt door Patricia van Uden. Het ontwerp met bruine en fuchsia bloemen op een oranje achtergrond werd een echte seventies-icoon. De originele bloemen zijn met de hand uit papier geknipt, waardoor de print zijn unieke, handgemaakte uitstraling kreeg. Patrice werd al snel een succes. In tien jaar werden vijf miljoen prullenbakken met de bloemen verkocht. 

Maak een retro statement

Het wereldberoemde bloemendessin komt opnieuw tot leven op de meest succesvolle Brabantia producten van nu. Met onder andere de twee bestsellers onder de afvalemmers: de Pedaalemmer newIcon met een inhoud van 30 liter en de Bo Touch Bin met een totale inhoud van 34 liter. Ook de broodtrommel met schuifdeksel en een voorraadbus van 1,4 liter hebben het  Patrice-jasje gekregen.

Leave A Reply