Bulthaup op vt wonen&design beurs 2017

0

Van 3 t/m 8 oktober openen de deuren van de vt wonen&design beurs in Amsterdam. Bulthaup is dit jaar aanwezig op stand 10-053 en geeft alvast een voorproefje op wat het laat zien.

Bulthaup laat drie typen keukens zien in natuurlijke kleuren. De fabrikant toont de B3 als keukeneiland en dressoir, de B1 en een gloednieuwe keuken zien, de B Solitaire-lijn. De stand wordt verder in gericht met producten van Gaggenau, Neff, Deltalight en G4-Agency.

De Bulthaup B3

De Bulthaup B3

b3: combineren

Bulthaup toont op de vt wonen&design beurs een b3-keukeneiland van aluminium in zandbeige, gecombineerd met hoge kasten van ruw, donker eikenhout. Daarnaast is er ook een b3-dressoir in de kleur ‘kiezel’ te vinden. Beide concepten zijn verkrijgbaar in kleuren die we associëren met de natuur en krijgen daardoor een zachte uitstraling.

De Bulthaup B1

b1: minimalistisch

De b1 van Bulthaup heeft een zeer minimalistische, ingetogen vormgeving. Bulthaup legt de focus op functionele eenvoud in dit concept. Op de beurs wordt een b1-eiland getoond in een strakke alpijnwitte afwerking, in combinatie met hoge kasten en een paneelwand met legbord.

De Bulthaup B Solitaire

De Bulthaup B Solitaire

Solitaire: individualistisch

Flexibiliteit staat centraal bij de bulthaup b solitaire-lijn. Dit concept bestaat uit vrijstaande elementen waarmee in een handomdraai een unieke setting kan worden gecreëerd. Bulthaup toont tijdens de beurs onder meer het presentatie-element en de vitrines die de overgang tussen keuken en woonruimte doen vervagen. Daarnaast wordt een ‘voorbereidingselement’, een massief eiken bulthaup b solitaire tafel en de bulthaup b solitaire banken getoond.

Leave A Reply