Catwalktrends vertaalt naar interieurtrends

0

PR bureau King George heeft de catwalktrends van 2021 vertaald naar interieurtrends. Denim, pastel, ‘puffy shoulders’: stuk voor stuk  uitgesproken stijlen die het interieur levendig maken.

 

Pastel

Kleurspecialist Marie-Gon belooft ons dat 2021 op het gebied van kleur een heel zacht jaar gaat worden waarin onder andere de kleur lila een hoofdrol krijgt.

Maar ook gradiants van crème, camel en chocoladebruin zijn gewild en er is een belangrijke rol weggelegd voor nude-tinten. “De onopvallende en bescheiden nude kleur zal in het interieur ‘dominant’ aanwezig zijn. Of je deze kleuren als hoofd- of accentkleur toepast is afhankelijk van jouw stijl en behoefte om de trends toe te passen in je interieur.”

Puffy shoulders

“De puffy shoulders en volumineuze silhouetten zullen volgende zomer ongetwijfeld de winkelstraten overrompelen. Een musthave volgens veel designers. Je interieur mag dus niet achterblijven op deze trend en daar spelen  Arte, Ethnicraft en Modular Lighting Instruments goed op in.”

Denim

Waar denim vroeger enkel door arbeiders, cowboys en veehouders werd gedragen, verovert de indigoblauwe stof anno 2021 niet alleen de catwalk, maar ook je interieur! Merken als Ethnicraft en Arte dompelden enkele van hun producten onder in de eeuwenouwde stof en maakten er een IT-item van.

 

Comments are closed.