CES 2020: Samsung introduceert modulaire koelkasten

0

De CES brengt weer veel nieuws dit jaar. Het merk Samsung laat op deze gigantische elektronicabeurs haar nieuwe modulaire koelkasten zien.

Eigenlijk hebben we de BESPOKE koelkasten in september al op de IFA in Berlijn gezien, maar Samsung showt ze nogmaals op de internationale elektronicabeurs in Las Vegas. Dit namelijk the place to be als je geïnteresseerd bent in technieuws.

BESPOKE

Het vernuftige aan BESPOKE (zie eerste foto) is dat je kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren voor het exterieur van de koelkasten en vriezers, zodat je een geheel eigen design krijgt. Met de Flex Zone is het zelfs mogelijk om de functies aan te passen naar je eigen behoeften. De Flex Zone kan namelijk gebruikt worden als koelkast en als vriezer.

Cubusjes

Een ander nieuw modulair koelsysteem van Samsung is de Cube Refridgerator Series. Deze bestaat uit drie kleine modellen: Wine, Beer en Beauty en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn gemakkelijk te stapelen en overal neer te zetten, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Samsung heeft veel aandacht besteed aan de koeltechnologie en dan met name aan het reduceren van het geluidsniveau. Doordat een Cube Refridgetor stil is, kan hij aanstaan in de slaapkamer terwijl je slaapt.

“At Samsung, our goal is to develop home appliances designed for the way we live now—appliances that blend modern design with innovative new technologies. With these products, that’s exactly what we’re giving our consumers—the ability to choose from several home appliances that make their home lives more convenient, more connected, and more meaningful.”

– Harry Choi, Senior Vice President, Digital Appliance Design Team & Lifestyle Labs, Samsung Electronics

Leave A Reply