Concept Swiss introduceert QB

0

Concept Swiss breidt het assortiment inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging uit met een zeer strak vormgegeven exemplaar. Concept BQ is vanaf nu verkrijgbaar.

Na de Gourmet- en iO serie introduceert CONCEPT SWISS nu de Concept QB. Deze kookplaat beschikt over afzuiging in het midden, waarvan het rooster is vervaardigd uit een zwart geëloxeerd aluminium. De plaat is geheel vlak.  De filters en opvangbak zijn gemaakt van RVS.

Wat is eloxeren?

Eloxeren of anodiseren is een oppervlaktebehandeling om metalen zoals aluminium en titanium te voorzien van een oxidelaag.

Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. De oxidelaag is hard, poreus en slijtvast. Daarna kan door afsluiten van de poriën (sealen) de corrosiebestendigheid worden verbeterd.      – Bron: Wikipedia

Functies

De 87 centimeter brede kookplaat heeft een geringe inbouwdiepte van zeventien centimeter. De plaat heeft zowel een boostfunctie van 2000 Watt als een warmhoudfunctie. Het afzuigsysteem heeft vier standen en een functie voor na-ventileren. Het maximale geluidsniveau is 67 dBA.

 

Leave A Reply