CORA Techniek finalist Maatwerk Awards

0

“Wij gaan lekker het weekend in!”, schrijft CORA Techniek enthousiast op Instagram. Het concern heeft samen met opdrachtgever Smeulders Interieurgroep een finaleplek weten te bemachtigen voor de felbegeerde Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards.

Afgelopen week werd tijdens een feestelijke avond met tropische temperaturen gestreden om een finaleplek in diverse categorieën. CORA Techniek sprong eruit met het project “The Lounge Office” waarvoor diverse gethermovormde HI-MACS meubels werden gefabriceerd en geïnstalleerd.

Het project, dat is ontworpen door Casper Schwarz Architects, laat op het gebied van Solid Surface zien wat de mogelijkheden van het materiaal zijn. Om dit eindresultaat te bereiken heeft CORA Techniek diverse technieken toegepast.

Per categorie heeft de jury, bestaande uit CBM-directeur Kees Hoogendijk en CBM-voorzitter Marcel Horjus, drie kandidaten genomineerd voor de grote finale van de Maatwerk Awards 2019. Tijdens deze finale gaan zij de strijd aan met de andere finalisten die op 4 en 11 juli in Amsterdam en Rotterdam bekend worden gemaakt.

Realisatie: CORA Technieke
Opdrachtgever: Smeulders Interieurgroep
Architect: Casper Schwarz Architects
Materialen: HI-MACS
Fotograaf: Peter Baas

Leave A Reply